Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. Seglade från Öst- till västkusten i somras och hade otrolig hjälp av SeaCast. Klara tydliga prognoser med fantastiskt bra grafik, väderkartor mm. Klart den bästa vädertjänst jag någonsin använt.

 2. Jag är imponerad av SeaCast. Äntligen en modern mobil vädertjänst för oss båtmänniskor. Hela familjen har lärt sig använda tjänsten då de schyssta väderkartorna mycket intressantare och mer berättande än bara text.

 3. Var ute med familjen i 4 veckor och använde mig förutom av SeaCast även av andra vädertjänster. Den mest tillförlitliga prognosen fick jag alltid från SeaCast.

 4. Hade glädjen att bli tipsad om denna tjänst i somras när jag lagt till på Huvudskär i riktigt busväder. Fan vad bra tjänsten är! Efter det har jag minst sagt haft bättre koll på vädret och har sluppit ha koll på sjörapporten på radio. Nu kollar jag vädret när jag känner för det och det fungerar klockrent.

 5. Hej! Tyvärr kan jag inte ansluta mig till de nöjdas skara då jag sände in min anmälan 23 juli med förhoppningen att kunna använda väderprognosen under min sommarsegling. Den 14 aug. fick jag uppgift om hur jag skulle betala vilket jag gjorde samma dag. Jag har mailat och påpekat den långa väntetiden men har ännu inte den 22 Aug.inte fått någon Licenscode. Jag hoppas kunna utvärdera den tills nästa sommar. Hälsn Karl-Erik Karlsson

 6. Jag har beställt och laddat programmet, men
  -Inte fått betaluppgift och då heller inte kunnat betala och få koden.
  Har seacast upphört?

 7. Jag har ånyo beställt, men inte heller nu fått betalinfo etc. Inget svar på Email heller.
  Nu betraktar jag denna tjänst och site som att den upphört

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.